Essential Business Mastermind

För själsledda, hängivna coacher, healers och soloföretagare som vill nå stabila 5-6 siffriga inkomstmånader utan att överjobba med full tillit till sig själva, sin business och sitt brand!

Tänk dig ett ställe där du blir totalt supportad, sedd, hörd, hållen och firad.

Tänk dig ett ställe där ”orimliga” drömmar, galna resultat och närande visioner normaliseras och förverkligas. 

Tänk dig ett ställe där du kan andas ut…

Välkommen till Essential Business Mastermind. 

Vi börjar 28/8 2023

Hej där modiga själsföretgare!

Jag ser dig... 🤓

Du ger allt åt dina klienter, ditt syfte och din business. Du är tacksam varje dag för modet du hade att starta ditt företag och klivet du tog ut i friheten. Du älskar det du gör!!

 

✨ Din inkomst är okej men du sitter fast vid lite för låga priser, lite för svajiga månader och kan inte ta ut en regelbunden lön som till fullo supportar dig, din familj och din livstil.

✨ Du känner dig osäker på om du gör rätt saker i din business och blir ibland både frustrerad och överväldigad av allt jobb du gör utan att se tillräckliga resultat.

✨ Du har skapat närande, drömmiga kontakter och är aktiv i sociala medier, har kanske en hemsida och dina erbjudanden känns givande men du saknar en strid ström av självklara bokningar, lyckade lanseringar och du vet inte riktigt vart dina nästa klienter ska komma ifrån.

✨ Du känner dig ibland ensam även om dina nära är stöttande och peppande. De förstår inte riktigt vad du gör…du är redo att omge dig med människor som resonerar helt med dig.

✨ Du vet att det finns mer för dig, du inspireras av andra coacher och healers i branschen som ”krossar det” men du undrar vad sjutton de förstått som du verkar ha missat….

✨ Du litar på kraften i dina unika förmågor, gåvor och metoder men drabbas samtidigt ofta av bluffsyndrom, självtvivel, ”vem är jag att”, ”vad ska andra tycka”  och ”kommer det här verkligen gå?”-tankar som ständigt håller dig tillbaka från din nästa nivå.

Det händer att du vill ge upp… 

Men du gör inte det för du har bestämt att det här är ditt liv, din mening, din väg och du är "in it for the long game"

Essential Business Mastermind

En unik live mastermind som uppgraderar hela ditt företags struktur och attityd så att du med självförtroende kan tjäna mer pengar, leda utan oro, ha mer kul och skapa fler betydande genombott för dina själsklienter.

Essential Business Mastermind är en rullande mastermind på 3, du styr hur länge du är med.

Essentials Business Mastermind ersätter tidigare Business Essentials och Business Energetics!

Inga mer begränsande veckovisa moduler som avgör (stressar) din tidsplan och du rullar vidare på 3 eller 6 månader så länge det känns lärorikt, lönande, expansivt och upplyftande för dig att delta  🎉 

 

Essential Business Mastermind är för dig:

Som vill växa till minst 50-100 000kr i månaden och stanna där, månad efter månad eller tills du är redo för nya höjder.

Som vill lämna ditt “vanliga” jobb och satsa heltid på ditt soloföretag med en plan och utan oro för om du kommer klara dig eller inte.

Som värdesätter din personliga tid och frihet högt samtidigt som det är viktigt för dig att förverkliga din drömbusiness och hjälpa dina klienter förvandlas.

Som vill bli totalt trygg i dig själv, ditt mission, din roll och dina erbjudanden samt driva business med ett nervsystem mer i lugn än i kaos.

Som vill maximera din lön för att supporta din unika livsstil utan att behöva jobba eller vara "på" hela tiden

Som vill ha en gemenskap av likasinnade som gör den här resan med dig och en coach som kan lära dig skala upp...... som VET hur det är att leda på nivån du längtar till!

Essential Business Mastermind är en HEL vibe och en unik one stop shop för dig och din soul business up level! 🌱 Det här utvecklar vi tillsammans 👇🏽

Hur du navigerar ditt unika kall och strukturerar din unika själsverksamhet så du vet att du gör rätt saker från dag till dag. Hur du systematiserar och delegerar för att kunna ta emot mera.

Hur du tar fram eller uppdaterar din idealklient och hur du pratar så att de HÖR dig, vill jobba med dig NU och köpa av dig om och om igen.

Hur din affär spelgar en lång klientresa för att optimera din verksamhet för stadig lön och långsiktig inkomst med mer stabilt cash flow.

Hur du skapar ett oemotståndligt varumärke och ett lockande flöde av"no-brainer" erbjudanden av dina kunskaper och erfarenehter.

Hur du ökar ditt självförtroende för att bli mer synlig med din personlighet och för att äntligen fullt våga stå för dina unika åsikter, perspektiv, tjänster och priser.

Hur du får en skönare & mer självklar relation till att sälja varje dag samt skapar passande, högkonverterande säljprocesser och lanseringar.

Hur du blir en kraftfullare coach, healer eller ledare och bemästrar dina gåvor så du blir en auktoritet och alltid är "top of mind" för din målgrupp.

Hur du marknadsför till och attraherar klienter i sociala medier men även i andra kanaler bortom de digitala så att du vet hur du signar klienter på repeat.

Hur du tar hand om dig, din energi och din hälsa som egen företagare, ledare, förälder, partner, människa så att du håller. Hur du sätter gränser och höjer "standards" som matchar det du vill kalla in.

Hur du aktiverar och står i din personliga kraft genom varje fas av din business 🔥

Hur du kontinuerligt rensar inre blockeringar, reglerar ditt nervsystem, förvandlar ditt money mindset och andra tankar, känslor och reaktioner så att de tjänar dig istället för begränsar dig.

...och mycket mer!

"Ready is not a feeling, it’s a decision"

Vad du får på insidan av Essential Business Mastermind?

Det här ingår:

  • Live grupp coaching tillfällen 90 minuter 2 ggr per månad med Leila där varje deltagare får intim, individualiserad och anpassad vägledning samt möjlighet att lära sig av de andra deltagarnas processer och frågor. This is where the REAL magic happens!
  • Live temaklasser 60-90 min 2 ggr per månad med Leila eller världsledande gästlärare. Exempel på tema –  strategi, teknik, klienthantering, försäljning, företagsekonomi, branding, sociala medier.
  • Månadsvisa Sacred Circle med aktiveringar, meditationer och processer.
  • Grupp på Facebook för non-stop gemenskap, sammanhållning, nätverkande, support och celebrations! 
  • Stort digitalt bibliotek med mängder av resursers och material som guidar igenom steg, modeller, mallar och övningar.
  • Lästips och andra aktuella tips.
  • En öppningsceremoni och en avslutsession.

BONUS! Essential Business Radio!!!  😍 särskilda ljudsändningar med inspirerande korta "riffs" av Leila på aktuella frågor och reflektioner.

Lovord

Såhär säger deltagare

Vem passar Essential Business Mastermind för?

Passar dig som nyligen startat ditt företag och som har en månadsintäkt på minst cirka 10-15.000kr. Det är okej om du inte haft så många klienter eller kunder ännu eller inte når dessa inkomstmål exakt varje månad men det är viktigt att du har ett rullande företag på deltid eller heltid.

Passar även dig som varit igång med din verksamhet ett tag men som känner att du står stilla eller fastnat i lite för låga intäkter och som är oklar över vad du kan göra för att komma vidare.

Passar INTE dig som funderar på att starta företag eller inte har startat ännu och vill ha hjälp med med första stegen.

Dörrarna öppnar 28/8

Boka gärna ett kort avstämningssamtal med mig (Leila) vid frågor och funderingar eller hjälp att säkerställa om denna mastermind är rätt för dig just nu.

V.I.P alternativ för dig som vill lägga till 1:1 coachning med Leila finns! Boka fritt samtal med Leila för att få detta.

Möjlighet till flexiblare delbetalning finns vid förfrågan till Leila

Har vi träffats?

Det är jag som är Leila, Healing Coach och Business Mentor åt själsledda soloföretagare som dig...

...och jag är så glad att just du är här!! Jag har jobbat med drivna, innerliga människor som dig länge.

Först som som gruppledare, produktchef och marknadsförare i stora välkända nordiska bolag. Sedan som soloföretagande livscoach, terapeut och healer. Och nu även som business coach och mentor.

Jag har 8 års erfarenhet av framgångsrikt, kraftfullt, ”ofluffigt” coachande bakom mig med fokus på varaktiga resultat för mina klienter.

Med mina signaturprogram har jag hjälpt otaliga kvinnor och män världen över till fler klienter, mer betalt, ökat självförtroende, större ”impact” och växande själsföretag.

Det är min absoluta övertygelse att vi kan nå dit vi längtar med vår business. 

Jag är det närvarande beviset på vad som är möjligt!

Om vi är villiga att gå all in, satsa långsiktigt, fokusera på processen, fira resultaten, vara modiga, ta risker och be om hjälp från dem som går före oss!!

⚡️Jag har lärt mig att 5-6 siffriga inkomstmånader är en resa med varierande säsonger inte ett slutmål. Att komma hit handlar om hur villiga vi är att möta nya versioner av oss själva, att utmana oss själva, att stretcha vår kapacitet, att bryta igenom glastak…

⚡️Det handlar om vilka vi är villiga att bli på vägen…och om att stanna kvar på vägen!

När jag förstod DETTA på riktigt skiftade allt för mig.

Detta önskar jag för dig också.

Detta är min inbjudan till dig!

Detta är Essential Business Mastermind!

Vi ses på insidan!

xoxo //Leila

Translate