Let´s GROW

Kraftfull enskild och personlig coachning med Leila 

Lets GROW

Personlig, enskild coachning där vi går både djupt för att läka och högt för att växa. För den utveckling och transformation du längtar efter i dig själv, dina relationer och din själs-ledda business.

Det här är för den moderna själs-drivna kvinnan (eller mannen) som, utan ursäkt, vill till nästa nivå av ångestfrihet, självförverkligande, klarhet och framgång. 

Lets GROW

Är du redo att ta dig bortom det du känner till som möjligt för dig? Bortom dina nuvarande gränser och glastak för vem du kan vara, vad du kan skapa och hur mycket av livet du kan ta emot?

Min coachning är innerlig, rakt på sak, ärlig, kraftfull, utmanande, medkännande, generös och perspektiv skiftande. Jag validerar alla dina känslor och upplevelser men köper inga av dina begränsningar.

Jag kommer vara den medvetna föräldern du önskade att du hade som håller dig och din vision högt tills du helt och fullt klarar att göra det för dig själv.

Lovord

Såhär säger klienterna

Lets GROW

Mina coachprogram är för dig om du:

 • Vill ha mer självförtroende och självtillit i dina relationer för att t e x våga visa vad du känner PÅ RIKTIGT, säga nej när du vill säga nej och ja när du vill säga ja.
 • Inte förstår varför du alltid hamnar i så mycket drama i dina relationer med mycket självtvivel och oro som resultat men som är redo för något annat, bättre, större och hälsosammare.
 • Känner att det är dags för dig att stå i din kraft, ta din plats och sluta överge dig själv till förmån för allt och alla andra.
 • Letar efter vägar ut ur den där jobbsituationen som fortsätter att dränera all din livskraft och energi.
 • Är trött på ditt ständiga övertänkande och överanalysernade som håller dig tillbaka från att vara den du vet att du är på djupet och den du längtar efter att få vara till fullo.
 • Äntligen är redo att läka dina ”misstag” eller ”misslyckanden” från ditt förflutna så att du kan leva skamfritt och kärleksfullt nu.
 • Har en bakgrund av ätstört beteende, annat “missbruk” eller själv-sabotage mönster som lämnat smärtsamma spår i dig och som fortfarande påverkar din livskvalité negativt. 
 • Längtar efter att hitta ditt syfte eller “purpose” men har ingen aning om vad det skulle kunna vara eller ens om du har ett.
 • Är osäker på om dina tjänster i ditt själsföretag ger resultat och vill lära dig bemästra din roll som coach, healer, yogalärare eller annan vägledare.
 • Vill gå från hobby-känsla till entreprenörs-anda med din coachning- eller healingverksamhet men vet inte hur det ska gå till eller vad du ska fokusera på. 
 • Undrar hur ditt själsföretag ska säkerställa en regelbunden lön som du kan försörja dig, ditt liv och din familj på.
 • Vill lära dig att skapa effektiva och lustfyllda erbjudanden till dina klienter eller kunder. Erbjudanden med priser du blir exalterad av och som dina klienter och kunder gärna betalar.

Jag utgår alltid från att du är hel, perfekt och komplett precis så som du är, det finns inget att “fixa” med dig när vi jobbar tillsammans.

Min stil är en blandning av terapi, coachning, mentorskap och lärarenergi. Jag ställer kraftfulla frågor och använder de metoder och verktyg jag ser behövs i stunden, för ditt unika syfte och mål. Vilket också gör mitt sätt att arbeta organiskt, intuitivt och okonventionellt. Jag hämtar kunskaper, erfarenheter och verktyg från en rad olika metoder och läror för att säkra dina särskilda resultat. Vi jobbar på alla nivåer, fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. 

Såhär går det till

 • Vi har ett fritt startsamtal för att se om vi är en “match” för varandra och för att ta fram exakt vad det är vi ska fokusera på att läka, utveckla, skapa tillsammans.
 • Let’s Grow är ett 3 månader långt program (i enstaka fall kan jag anpassa individuellt med minst 2 månader).
 • Alla träffar och samtal sker online via zoom
 • En inspelning av våra träffar skickas ut inom 24 timmar efter avslut
 • Daglig tillgång till mig i en privat app för extra frågor och support.
 • Övningar mellan tillfällen
 • Personliga utmaningar mellan tillfällen

Personliga utmaningar eller “stretches” – stretchar eller ökar din kapacitet, dina inre resurser och ditt nervsystem bortom det du är van vid för att bygga en kropp och ett sinne som kan hålla och bära det du säger att du vill ha och det du vill kalla in i ditt liv. Utmaningarna är just utmanande men aldrig överväldigande och vi tar fram dem i överenskommelse.

Vi har alltid ett avslutande, avrundande tillfälle när vår tid tillsammans är slut. Allt arbete hålls i total sekretess.

Din inbjudan

Boka ett fritt startsamtal!

Jag tar inte emot klienter för enstaka timmar eftersom jag vill kunna skapa största, bästa möjliga förutsättningar för mina klienter att nå sina efterlängtade resultat, drömmar och mål. För det krävs dedikerat arbete över tid samt uppföljning och integrering. Jag finns endast tillgänglig för klienter som är villiga att helt och fullt satsa på sig själva, vara delaktiga i att styra sina egna liv och som har en attityd av “no matter what” för att de vet att de är värda investeringen i tid, energi och pengar som mina enskilda program kräver.  Och för att de VET att de är här för att lyckas! 

Jag tar endast emot cirka 2 klienter per månad. Ansök och boka ett startsamtal med mig här nedan om du vill bli en av de två.

Hör från klienter

Translate