Let´s HEAL

Lets HEAL

4 veckor av genombrott i din läkning för dig som vill sluta övertänka allt i livet, slippa självtvivel, utmana din negativa självbild, landa i din kropp och hitta styrkan att inte styras av andras uppfattningar om dig!

Lets HEAL

För själsdrivna kvinnor, soloföretagare, kreatörer som tappat tron på sig själva OCH som nu är redo att återta full självtillit, personlig frihet och sitt autentiska självuttryck!

Hur du når den typ av tillit där du går från att överanalysera varje ord och beslut till att med självklarhet välja det som känns sant och rätt för dig.

I dina relationer, för din business, i karriären eller för din hälsa.

Hur du når den typ av frihet där den tunga pressade känslan du känner när du vaknar på morgonen har bytts ut mot gott humör, lätthet i kroppen, upprymdhet och “I’’ve got this” blinkandes som en neonskylt i ditt inre.

Hur du når den typ av tillit och frihet där du vet med varenda cell i din kropp att det är tryggt för dig att motiveras och drivas av det som gör dig exalterad och glad istället för av skuld eller “jag borde”.

Let’s Heal är ditt livs skönaste utandning!

Lovord

Såhär säger deltagarna

Lets HEAL

Dyk upp för arbetet vi gör tillsammans och bryt igenom till mer KRAFT, KLARHET och KÄRLEK så att du kan äga din unika röst, trivas bättre med dig själv, fatta självklara beslut och äntligen våga satsa på det du längtar efter!

Hejdå begränsande ångest, ältande, övertänkande och tröttsam självkritk! 

Let’s HEAL  är som enskild coachning med Leila fast i liten exklusiv grupp.

✨ Det är BÅDE för soloföretagare, coacher, healers och för ICKE soloföretagare, coacher och healers✨ 


Det här är för dig som VET att du är redo för en förändring OCH för dig som redan har gjort framsteg men som VET att det finns MER för dig!

 

Let’s HEAL öppnar den 27/3 2023

Vi fördjupar oss i:

VECKA 1

Frihet från fasthållande tankar och mönster

VECKA 2

Återfå full självtillit, tillåtelse (inkl förlåtelse)

VECKA 3

Behåll din personliga kraft (självreglering och gränssättning)

VECKA 4

Genombrott för självuttryck inkl nya "standards" och värderingar

Det här ingår:

4 live coaching tillfällen ca 90 min

Daglig Breathworkrutin inkl musik spellista

En unik över 100 sidor “journal” med kraftfulla frågor, övningar och prompts.

Digitalt bibliotek med övningar och resurser.

Digital portal där inspelning av våra träffar läggs upp.

Personliga utmaningar vid behov.

Grupp via Telegram för gemenskap och support där Leila finns tillgänglig under kontorstider.

Besvara formulär inför varje live coachning för att fånga upp det som är viktigt och levande för dig.

Avslutande tillfälle med live breathwork och frågestund

Nästa gruppstart okt/nov 2023

Lets HEAL

Det här är till dig:

 • som upplever att du sitter fast i tankar som håller tillbaka den lycka, glädje och framgång du längtar efter och VET är möjlig för dig.
 • som tittar på andra kvinnor, kreatörer, företagare och önskar att du kunde känna dig lika läkt, fri och full av självförtroende som de utstrålar.
 • som vill kunna uttrycka vad du vill utan att känna oro över om du varit för mycket eller för lite efteråt.
 • som ofta känner dig överväldigad, ångestfylld, pressad eller splittrad och blir handlingsförlamad som följd.
 • som är trött på ensidiga, snåriga relationer och drama.
 • som vill ha ett självförtroende som du inte “behöver” ursäkta hela tiden så att du vågar göra de saker du inte kan sluta tänka på.
 • som dagligen vill uppleva att livet faktiskt kan flöda och vara LÄTT.
 • som längtar efter mer acceptans, glädje, närvaro, roliga interaktioner och njutning!
 • som “testat allt” KBT, CBT och mindfulness men ändå inte riktigt kommer bryter igenom begränsande rädslor.
 • som är redo att inta en öppen, nyfiken inställning och att göra det som behövs för att nå dina genombrott för mer självkraft.

Let’s HEAL är tillåtelsen och chansen du ger dig själv att få ut det mesta av livet…istället för ett liv som går ut på att försöka göra rätt hela tiden.

Lets HEAL

Det här är inte till dig:

 • som bara vill ha ett piller att svälja för att nå resultat .
 • som vill arbeta strategiskt på ditt själsföretag med mig, se Business Essentials för det. OBS att Let’s HEAL kan hjälpa dig att skifta rädslor och begränsande mönster du har i ditt företagande och som håller tillbaka din business utveckling.
 • som inte är redo att bli coachad och utmanad i dina valda sanningar och bestämda uppfattningar om dig själv (och andra).
 • som inte är redo att prioritera dina genombrott under 4 veckor och att göra det arbete samt uppgifter som ingår i Let’s HEAL till fullo. 

I Let’s HEAL går vi djupt, brett och högt för att hjälpa dig att överkomma ångest, övertänkande och för att förkroppsliga din naturliga SJÄLV-kraft.

Din inbjudan

4 veckor av enskild, kraftfull coachning med Leila

För dig som är villig att ”go all in” för dig själv under 4 veckor. Utan ursäkt och med ett mindset av ”vad mer är möjligt för mig?”

Det här är för dig som längtar efter VERKLIGA genombrott och som är villig att investera tid, energi och engagemang i den längtan.

Let’s HEAL leds av mig Leila Andersson, Healing coach och mentor för själsföretagare. 
Och jag kommer lära dig 

Villkor

Anmälan är bindande och gäller hela den valda perioden. Ingen möjlighet till återbetalning vid avbokning. Du har genom bokning godkänt dessa villkor. Leilas tillgänglighet via privatgrupp i appen Telegram gäller måndag-torsdag kl.8-17 samt fre kl.8-13, sporadiskt vid möjlighet utöver dessa tider.

Alla möten sker online via Zoom. Missade tillfällen tas igen via att titta på inspelning. Du ansvarar själv för att närvara live och delta med frågor och i övningar för att få ut maximalt resultat av programmet.

Translate