Let´s HEAL

Live online coachning i liten grupp med Leila 

Lets HEAL

4 veckor av genombrott i din läkning som hjälper dig sluta övertänka allt i livet, utmana din negativa självbild, slippa konstant låggradig ångest och hitta styrkan att inte styras av andras uppfattningar om dig.

Lets HEAL

För den moderna själs-ledda kvinnan som tappat tron på sig själv OCH som nu är redo att återta full personlig tillit och frihet.

Den typ av tillit där du går från att överanalysera varje ord och beslut till att med självklarhet välja det som känns sant och rätt för dig. I dina relationer, på jobbet, i karriären eller för din hälsa.

Den typ av frihet där den tunga pressade känslan du känner när du vaknar på morgonen har bytts ut till gott humör, upprymdhet och “I’’ve got this” blinkandes som en neonskylt i ditt inre.

Den typ av tillit och frihet där du vet med varenda cell i din kropp att det är tryggt för dig att motiveras och drivas av det som gör dig exalterad och glad istället för av skuld eller “jag borde”.

Let’s Heal är ditt livs skönaste utandning!

Lovord

Såhär säger deltagarna

Lets HEAL

Dyk upp för arbetet vi ger oss in i tillsammans och bryt igenom till mer KRAFT, mer KLARHET och större KONTAKT med dina inre läkande, ledande och kreativa resurser.

Hejdå ångest, bördor, ältande och tröttsam meningslöshet! 

Let’s HEAL  är som enskild coachning med mig fast i liten exklusiv grupp och under en kortare period. Det här är till er som vill coacha med mig men som inte har möjlighet att investera vare sig tid, energi eller ekonomi  i Let’s Grow, mina längre enskilda program.

Let’s HEAL pågår i 4 veckor, vi ses varje vecka live online!

Vi fördjupar oss i:

Frihet från fasthållande tankar

Återfå full självtillit

Behåll din kraft (energi, somatics)

Genombrott för självuttryck

Det här ingår:

4 live coachningtillfällen á ca 100min

1 live breathwork gruppsession ca 90min

En unik “journal” med kraftfulla frågor och prompts.

Digital portal där inspelning av våra träffar läggs upp.

Alla tillkommande övningar läggs upp i portalen.

Daglig ritual (breathwork och journaling).

Personliga utmaningar mellan tillfällena.

Grupp i app för gemenskap och där jag finns tillgänglig under hela perioden.

Inför varje tillfälle fyller du i ett formulär för att följa din utveckling och säkerställa att vi jobbar med det som är viktigt och levande för dig.

Mycket utrymme för att skräddarsy coachningen så alla förutbestämda teman är endast vägledande.

Nästa start september 2022

Investering helbetalning 8888 sek

Delbetalning 4888 x 2 totalt 9777 sek

Lets HEAL

Det här är till dig:

 • som upplever att du sitter fast i dina egna tankar och inte kommer någonstans vad gäller din egen lycka, glädje och framgång.
 • som “testat allt” KBT, CBT och mindfulness men ändå inte riktigt kommer loss
 • som vill kunna säga vad du vill utan att känna oro över om du varit för mycket eller för lite efteråt
 • som ofta känner dig överväldigad, ångestfylld, pressad eller splittrad
 • som är trött på att “inte kunna få relationer att fungera” på grund av allt drama
 • som är rädd för din ångest och som oroar dig för nya ångestattacker
 • som vill ha ett självförtroende som du inte “behöver” ursäkta hela tiden 
 • som dagligen vill uppleva att livet faktiskt kan flöda och vara LÄTT
 • som är redo att inta en “no matter what” inställning och att göra det som krävs för att nå dina genombrott för mer själv-kraft.
 • som alltid velat jobba med mig men varken haft tid eller ekonomi att investera i mina längre en-till-en program

Let’s HEAL är tillåtelsen och chansen du ger dig själv att få ut det mesta av livet…istället för ett liv som går ut på att försöka göra rätt hela tiden.

Lets HEAL

Det här är inte till dig:

 • som bara vill ha ett piller att svälja för att nå resultat .
 • som vill arbeta strategiskt på ditt själsföretag med mig, se Business Essentials för det. OBS att Let’s heal kan hjälpa dig att skifta fasthållande tankar och mönster du har i ditt företagande.
 • som inte är redo att bli coachad och utmanad i dina valda sanningar och bestämda uppfattningar om dig själv (och andra).
 • som inte är redo att prioritera dina genombrott under 4 veckor och att göra det arbete samt uppgifter som ingår i Let’s HEAL till fullo. 

I Let’s HEAL går vi djupt, brett och högt för att hjälpa dig att överkomma ångest, övertänkande och för att förkroppsliga din naturliga SJÄLV-kraft.

Din inbjudan

4 veckor av enskild, kraftfull coachning med Leila

För dig som är villig att ”go all in” för dig själv under 4 veckor. Utan ursäkt och med ett mindset av ”vad mer är möjligt för mig?”

Det här är för dig som längtar efter VERKLIGA genombrott och som är villig att investera tid, energi och engagemang i den längtan.

Let’s HEAL leds av Leila Andersson, Healing coach och mentor för själsföretagare. 

Villkor

Anmälan är bindande och gäller hela den valda perioden. Vi ses totalt 4 ordinarie tillfällen 100-110 minuter för live coachning samt 1 avslutande breathworkceremoni ca 90 minuter. Ingen möjlighet till återbetalning vid avbokning. Du har genom bokning godkänt dessa villkor. Leilas tillgänglighet via privatgrupp i appen Telegram gäller måndag-fredag kl.08-18 samt viss tillgänglighet kvällar och helger.

Alla möten sker online via Zoom. Missade tillfällen tas igen via att titta på inspelning. Du ansvarar själv för att närvara live och delta med frågor och i övningar för att få ut maximalt resultat av programmet.

Translate