Hej där vackra!

Det är jag som är Leila Andersson...

…healing coach, själs-entreprenör, utbildare, ledare inom personlig utveckling, författare, business mentor åt själsdrivna soloföretagare och såklart så mycket mer än mina titlar. 

Det senaste decenniet har jag hjälpt hundratals drivna, moderna själsledda kvinnor (och några män) att läka, växa och att ta full plats i sig själva, sina relationer och sina företag. 

Jag är grundare av och huvudlärare i flera framgångsrika onlineprogram, jag leder och coachar svenska och internationella grupper i känslohantering, inre läkning, mindset-utveckling, trauma-information samt business specifikt för coacher, healers, yogalärare och andra servicebaserade företagare.

Jag är regelbundet anlitad gästföreläsare världen över, bland annat i USA, Kanada och Australien där jag föreläser om alltifrån IFS, interna familjesystem till hur man når ut till sina drömklienter i sociala medier.

2020 publicerades min debutbok Hälsorebell, läkning näring och motivation för ett friare liv och med den blev jag enligt recensenter en uppstickare på den svenska självhjälps-scenen. 

Ni kan lyssna till mig som gäst i olika poddar och jag har skrivit artiklar för digitala plattformar som exempelvis Yogobe och Wisdom From North.

Jag har varit en själv-hjälpsnörd sedan 80-talet då Oprah var min hemliga idol. Redan då borde jag förstått vart mitt liv var på väg men det krävdes några omvägar innan polletten trillade ner.

"Follow what lights you up and you will light up the world"

Gör dig bekväm och låt mig berätta min historia!

Min historia

Jag har alltid vetat att
jag ville något mer...

…något annorlunda med mitt liv men på grund av inre osäkerheter och yttre otrygghet valde jag länge ”den duktiga flickans” väg genom livet. Krävande prestation, bekräftelse och perfektion styrde mig istället för närande ambition, tillit och kreativitet.

Min ”signatur” var att lyckas med allt jag tog mig för. Bra betyg från skolan, har aldrig fått ett nej efter en arbetsintervju, ja ni fattar. När jag var lite över 30-år hade jag allt. Ett ”fancy jobb inom marknadsföring mitt i smeten i Stockholm med hög lön. Pluspoäng för att jag hade klättrat snabbt. Ett vackert hem, många resor, dyr shopping och en alldeles underbar liten familj med man och barn. 

Men många år av hets och press gjorde mig till slut sjuk. Bakom kulisserna pågick ätstörningar, magsmärtor, migrän, yrsel, nedstämdhet och perioder av utmattning på gränsen till depression. Jag vaknade ofta med en tärande tung känsla i magen och en stilla undran om det verkligen var så här det skulle vara. 

Och jag kände skuld över hur jag mådde, jag som hade allt. Vad var det för fel på mig? 

Så varje morgon klistrade jag på ett leende och fortsatte vidare. Tills det inte gick längre. 

Vändpunkt 1

Den stora förändringen kom när jag utan att veta vad jag skulle göra istället sa upp mig från mitt trygga jobb och hela min karriär.

Var jag galen? Ja det kändes så men jag visste att det var det ända rätta för mig. 

Där och då startade år av ”soul-searching”, jag vände mig till yoga, mindfulness, breathwork, plant mediciner, shamansk healing och mängder av terapeutiska metoder för att på djupet återknyta kontakten till mig själv och min kraft. Jag utbildade mig inom det mesta jag stötte på och till slut landade min nya karriär i mig.

Den livsstil jag nu levde, allt jag lärt mig på min livsresa, den talang för att förstå människor och processer som jag äntligen erkände att jag haft hela livet skulle jag använda för att hjälpa andra så som jag hjälpt mig själv. Jag startade eget företag under konceptet ”Conscious Life Coaching”, det första i raden av många koncept. Livscoach, terapeut och inspiratör skulle jag bli!

Och så blev det. Jag gjorde en hemsida, startade Instagramkonto och började jobba med klienter enskilt, höll yogaklasser, gruppcirklar, kurser och workshops. Allt gick som vanligt för mig i rasande fart och det dröjde inte länge innan jag skapat rätt kontakter, ett stort nätverk och massor av jobb för mig själv. Jag var hög på mitt nya liv!

Men jag märkte ganska snart att trots allt jag hade att göra, min lämpliga bakgrund som projektledare, produktchef, konceptutvecklare och marknadsförare samt en intuitiv känsla för vad som krävs för att lyckas med mitt företagande så lossnade det inte riktigt. Jag kunde inte ta ut den lön jag ville och jag kunde inte till fullo bidra till min familj och vårt liv så som jag drömde om. Något saknades och för att förstå vad det var vände jag mig till dem som kan ”soul-business” bäst. Amerikanerna!

Vändpunkt 2

Nästa stora förändring kom när jag anlitade min första Business Coach. Med hjärtat i halsen och återigen med en känsla av att vara galen gjorde jag den största investeringen någonsin i mig själv och mitt företag.

Det jag lärde mig av honom och de coacher jag sedan dess anlitat för mitt företagande gav mig den saknade pusselbiten. Två veckor tog det mig att tjäna tillbaka investeringen och att börja frodas ekonomiskt i mitt företag. 

När andra i branschen såg i mina sociala medier hur bra det gick för mig blev de nyfikna och undrade hur jag lyckats. Till en början svarade jag bara vad jag gjorde men sen insåg jag att det verkligen finns ett stort gap på den svenska wellness och -hälsomarknaden. Få vet hur man omvandlar sitt syfte och kall eller utbildningar, certifikat, diplom, kunskaper och erfarenheter till faktiskt frodande företag som man kan leva av. Lite motvilligt började jag ta emot businessklienter och resultaten för dem jag jobbade med talade för sig själva. Mina klienter sa upp sig från sina ”dagjobb”, höjde sina priser, kunde börja ta ut lön och visste plötsligt vad de skulle göra varje dag i sitt företag för att nå dit de ville. 

Det blev till slut självklart att mitt eget själsföretagande fortsättningsvis också skulle inkludera att hjälpa fler med businessdrömmar inom wellness, hälsa, healing, kreativitet och coachning att försörja ett liv och en familj på det som kallar och lockar allra mest. Det som är deras dharma-livsväg.

Nu har jag flyttat tillbaka till västkusten, till en liten stad söder om Göteborg där jag bor med min man och vår dotter. 

Jag driver mitt företag från ett drömmigt, lyxigt kontor 5 minuter från vårt hem och jag får nypa mig lite i armen varje gång jag kliver in genom dörren till mitt rum.

Och om allt det här finns tillgängligt för mig så är din unika version av detta även möjligt för dig!

"Fear is a natural reaction to moving closer to the truth"

Lovord

Såhär säger klienterna!

Är du redo?

Jobba med mig!

För dig som utan ursäkt är redo för nästa nivå av ångestfrihet, självförtroende, klarhet och framgång.

Hos mig finns inget att ”fixa” med dig. Jag ser dig som värdig, hel, perfekt och komplett precis så som du är.

Boka ett fritt intro-samtal med mig så börjar vi! 

Lets Grow

Personlig, enskild coachning där vi går både djupt för att läka och högt för att växa.

Business Essentials

Lär dig ta betalt, få klienter regelbundet och säkra en långsiktigt blomstrande själsdriven verksamhet.

Business energetics

I BUSINESS ENERGETICS aktiverar vi din NEXT LEVEL ledarenergi så du utan ursäkt kan ta ditt företag dit du önskar och dina klienter till bestående genombrott och resultat.

Podcasts

Lyssna på mig som gäst i både svenska och engelska podcasts. Jag berättar min historia, pratar om mina favoritämnen och ger råd. 
Translate